Huolto

Olemme osa maanlaajuista autofit korjaamoketjua

Palvelemme sinua, joka etsit osaavaa ja huolellista huolto- tai korjaamopalvelua autollesi. Tunnemme hyvin lähes kaikki automerkit, ja tekemämme huollon jälkeen valmistajan autollesi myöntämät takuut pysyvät voimassa, kuten valtuutetussa merkkihuollossakin.

Autofit-huoltokorjaamot tarjoavat kuluttajille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen kuluttajan. Atoyn ja Osaset-tukkumyyjien valikoimista löytyvät myös laadukkaat öljyt, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet. Autofit-korjaamot kykenevät huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.


Hinausta Hinauspalvelu Hinausauto hinaus hinausapu käynistyapu veteli Halsua Kannus Kaustinen Kokkola Lestijärvi Perho Toholampi Veteli Evijärvi Lappajärvi Vimpeli Kauhava Alajärvi Kruunupyy Luoto Pedersöre Pietarsaari Uusikaarlepyy Sievi reisjärvi ylivieska kivjärvi kinnula kyyjärvi