Sami Mäkelä Ky Facebookissa

Katso vanhemmat ilmoitukset Facebookista

19.01.2021

Hyvää huomenta ja toivottavasti sinun viikkosi on lähtenyt hyvin käyntiin! Kaikkien autot eivät kuitenkaan ole lähteneet viime aikoina hyvin käyntiin ja monesti syynä on ollut akun kunto. Akussa ei välttämättä ole virtaa tai se on jäässä. Akun kunto on syytä välillä tarkistaa, jos ei halua yllätyksiä. KOMMENTOI: 🚗 Onko sinulla jäänyt auto pihaan kehnon akun vuoksi? 🚗 Milloin sinun akkusi on tarkistettu viimeksi? Jos haluat lisätietoa tai epäilet että akkusi ei välttämättä ole enää parhaimmassa terässä, ota yhteyttä niin katsotaan minkälainen tilanne sinulla on. Voit ottaa yhteyttä kotisivujemme yhteystietolomakkeen kautta, Facebookin välityksellä tai puhelimitse. Kiitos kommenteista!

13.01.2021
06.01.2021
31.12.2020

Hyvää ja onnellista uutta vuotta teille jokaiselle! Vuosi 2020 on ollut omanlaisensa, erittäin persoonallinen vuosi. Olemme saaneet silti palvella asiakkaitamme ja olemme siitä erittäin kiitollisia. Mikä on sinun hienoin muisto vuodelta 2020? 🚗

Etsikkö Kaustiselta varaosia, tarvikkeita, työkaluja tai autohuoltoa?

Kaustisen toimipisteen myymälässä on laaja valikoima varaosia, voiteluaineita, työkaluja. Periaatteenamme on että tarvittaessa myös asennamme sen mitä myymme. Osaavalta henkilöstöltämme asennustyöt onnistuvat omassa huoltohallissamme. Pienemmät huoltotyöt, kuten öljynvaihdot ja renkaanvaihdot teemme aikaa varaamatta. Suoritamme myös ilmastointihuollot, määräaikaishuollot, vikakoodien (ODBII) lukemiset ja -kuittaamiset, ruostevauriokorjaukset jne. Kaustisen toimipisteessä monipuolisemmat valikoimat varaosia, renkaita ja lisävarusteita useimpiin automerkkeihin. Lisäksi varastossamme on erikois osia mm. laakereita esimerkiksi autojen rakenteluun ja virittämiseen vaikka kilpakäyttöön.

Etsikkö Kokkolasta autonrenkaita tai pikahuoltoa autollesi?

Meiltä löydät myös voiteluaineet, suodattimet sekä yleisimpiä varaosia kuten alustan osia.

Kaustinen Kokkola

Rengasmyynti (+asennus)

Pikahuolto

Akut (+asennus)

Varaosat

Öjynvaihdot

Ilmastointihuolto

Vikakoodien luku/kuittaus (ODBII)

Laajemmat huollot sekä korjaukset

Lisävaruste asennukset

esim. lohkolämmittimet

Työkalumyynti

Olemme osa kansainvälistä Autofit korjaamoketjua. Lue lisää

Tarjouspyyntö

Haluan tarjouksen: